avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rugaminte
Discuție deschisă în Executare silită

rugaminte

mamei i s-a poprit pensia la banca conform unei decizii a CNPAS prin care ii se imputa sa niste bani din pensia calculata prost. nu a primit nici o decizie de la CNPAS sau casa locala de pensii in acest sens. e legal?

practic nici nu stim in ce consta debitul si cum s-a ajuns aici .

e legal?

ce se poate face pentru a stopa poprirea si a ne comunica decizia si a o contesta in instanta?
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
maraispas1, utilizator
Cel mai recent răspuns: maraispas1 , utilizator 12:48, 21 Martie 2013
Formulati contestatie la executare in care aratati ca nu va fost comunicat titlul executoriu.
multumesc.

nu ma pricep. unde sa o formulez si ce sa atac daca n-am nici un numar de Decizie, nimic!

nu se poate face nimic mai urgent ca sa stopez poprirea....? mai ales ca ii popresc aproape TOATA pensia.

nu exista ceva mai urgent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire corecta? robertsega32 robertsega32 Am primit de la un executor judecatoresc o adresa de infiintare a popririi pe numele unui salariat. Este suficienta aceasta pentru a-i opri bani din salariu ... (vezi toată discuția)
Recurs contestatie la executare poprire CI Ioana Butan CI Ioana Butan Buna ziua! Am si eu o speta al carei raspuns nu reusesc sa il gasesc. Ca urmare a unor debite pe care le aveam la finante mi-au fost poprite conturile. Am ... (vezi toată discuția)
Validarea popririi marianrodbav marianrodbav Am poprit o singura data din salariul angajatului , acesta a prezentat o suspendare , au trecut 6 luni si am aflat ca a pierdut la fond , contestatia la ... (vezi toată discuția)