avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Validarea popririi
Discuție deschisă în Executare silită

Validarea popririi

Am poprit o singura data din salariul angajatului , acesta a prezentat o suspendare , au trecut 6 luni si am aflat ca a pierdut la fond , contestatia la executare si ca a formulat recurs . Se mai poate valida poprirea .
Cel mai recent răspuns: Alex Galan , Avocat 17:42, 8 Februarie 2014
Da. se poate. Recursul nu suspenda executarea hotararii atacate. Chiar daca ar suspenda la cerere (cu plata unei cautiuni) nu se supenda decat respingerea contestatiei la executare, fara efect asupra titlului a carui executare s-a contestat.
Poprirea functioneaza la fel atat timp cat creditorul are un titlu executoriu nedesfiintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executare silita prin poprire giv giv Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu o speta. Se da o amenda administrativa si cheltuieli judiciare in valoare de 1100 lei. Actul prin care s-a ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite monica i monica i Buna ziua. Am o nelamurire. In cadrul unei contestatii la executare s-a solicitat de catre debitor sa se supende executarea silita pana la solutionarea ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)