avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... inundatie in farmacie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

inundatie in farmacie

in anul 2011 luna septembrie a fost inundata o farmacie de la parterul unui bloc, dar asociatia nu a fost anuntata ca ar fi o problema(eu fiind administrator).a fost despagubita de firma de asigurari cu 14.000 in luna ianuarie 2012, suma constand numai cv medicamentelor(care cred eu ca ar fi numai medicamente expirate).ei au sustinut ca acea incapere care a fost inundata era un depozit de medicamente.acum m-am trezit cu o adresa de la o firma de avocatura prin care imi cere pe cale amiabila ca asociatia sa-i achite acea despagubire.ca martora este pusa chiar proprietara care este deasupra farmaciei si cred eu ca a fost pusa"martora" ca sa nu fie ea cumva chipurile implicata in inundatie. in cazul in care ar fi fost o problema grava acolo af fi facut si scris catre asociatie si sa ia si numar de inregistrare.este asociatia vinovata ca nu s-a implicat cu ceva atata timp cat nimeni nu a anuntat vreo problema, ma trezesc practic cu o situatie care nici macar nu a existat.asa poate veni oricine cu o polita de asigurare si poate da pe oricine in judecata in cadrul asociatiei. sau inca o chestie daca chiar a fost o problema numai farmacia era inundata, mai ales ca apa se imprastie pe tot plafonul nu este inundat numai un zid. erau si alti proprietari afectati, erau si alti martori pusi pe polita de asigurari ca doar erau toti nervosi si afectati de in undatie
Cel mai recent răspuns: janinasalvastru , utilizator 22:38, 27 Martie 2013
Pai farmacia a fost despagubita de societatea de asigurarai, iar acum, societatea de asigurari incearca sa-si recupereze paguba. Depinde impotriva cui se vor indrepta. Firma de avocatura sau avocatul va invita la o negociere, pentru a recupera banii in tot sau in parte fara a fi nevoiti sa mearga in instanta. Este o practica destul de comuna in ultima vreme...
Trebuie vazut din ce cauza s-a produs aceasta inundatie...teava principala, neglijenta vecinei sau a unui alt locatar, vina celor cu farmacia...In cazul in care vorbin de o defectiune a unui bun comun (teava principala), administrarea, întreţinerea şi reparaţiile proprietăţii comune revin asociaţiei de proprietari.
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
Tirlea Andrei, Consilier juridic
pai cine mai stie de acum 2 ani.dar ce este chiar de domeniul fantasticului de ce asociatia nu a fost anuntata atunci de prejudiciu si de ce nu a fost pusa chiar martor administratorul sau presedintele, sau facut o adresa ceva. la vinovati de producerea evenimentului nu este specificat nimeni, si daca evenimentul a fost anuntat la politie, pompieri, administratioa cladirii este trecut a fost anuntat, dar ce a fost anuntat?ce stiu este ca sotul farmacistei este un politist cunoscut iar inspectorul de daune ar fi prieteni
si culmea pun niste poze facute seara, aruncate pe jos nicidecum cum au fost gasite pe raft sau cum au fost aranjate, unele nici nu prea bat cu numarul de bucati-ei spun ca ar fi 3 cutii si in poza apar 5 cutii de medicamete, mie cel putin mi se pare ca este facatura 100% dar nu stiu cum mai pot eu demonstra dupa 2 ani ceva
Problema dumneavoastra nu o reprezinta cutiile cu pastile din farmacie, ci modul in care s-au petrecut evenimentele nedorite. Ei trebuie sa aduca probe ce demonstreaza sursa inundatiei. Mergeti la negocieri insotit de un avocat sau de un jurist.

Alte discuții în legătură

Canalizare infundata rebell_rose rebell_rose Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in urmatoarele cazuri: 1. S-a infundat teava de scurgere pe coloana de baie si s-au inundat toate ... (vezi toată discuția)
Asigurarea pentru inundatii alex8001 alex8001 Buna ziua. Ma intereseaza o asemenea asigurare, dar nu in caz de calamitati. Vreau sa ma asigur pentru cazul in care vecinul ma inunda sau eu inund un vecin. ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna locuinta MirunaAldea MirunaAldea Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de curand am fost inundata de apartamentul situat deasupra, proprietarul acestuia fiind plecat in concediu. La momentul ... (vezi toată discuția)