La firma la care lucrez sunt 2 angajati:eu inginer si o secretara. Mai vine un domn angajat la sucursala din strainatate a acestei firme care tine locul sefului (pe criteriul ca ar avea cea mai mare incredere in el!!!). Am fost instiintat ca voi fi concediat ca firma e in "dificultate financiara" si ca nu mai are nevoie de inginer, firma ocupandu-se cu proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor, iar eu eram singurul inginer Hvac de acolo.
Atat patronul firmei, cat si inlocuitorul lui, dar si secretara au venit initial cu o demisie a mea pe care tb. sa o semnez ca de pe 15 martie 2009 imi dau demisia si cu o alta foaie semnata si stampilata de seful meu ca eu plec cu acordul partilor si ca renunt la bonusurile oferite de ei, bonusuri care sunt trecute si pe Cim, fara ca eu sa fi stiu de aceste lucruri si ca nu trebuie sa mai vin la serviciu din ziua urmatoare, iar ei imi fac favoarea de a ma plati. Eu nu am semnat nimic din acele foi pentru ca mi s-au parut ca nu sunt in regula.
Acum vin cu niste foi de concediere si vor ca eu sa le semnez pentru a ma putea ei concedia pe motiv ca au dificultati financiare.
Am urmatoarele intrebari:
1.) Eu trebuie sa semnez pe foile pe care mi le dau ei ca am luat cunostinta de faptul ca sunt concediat sau ei vor sa ma pacaleasca sa semnez si apoi tot ei vor sa-mi faca rau cumva? Ei spun ca nu ma pot concedia ca nu semnez eu ca am luat la cunostinta.
2.) Cum se procedeaza cand esti concediat? Ce argumente scrise trebuie sa aduca angajatorul?
3.) Cum pot eu sa contesst concedierea?
4.) E posibil ca sa ma dea pe mine afara si firma de proiectare sa functioneze doar cu secretara?
5.) Ei imi spun ca imi vor trimite prin posta inca doua acte ce vor fi anexate la concediere si in mod automat eu sunt de acord cu ele pentru ca am semnat pentru inmanarea plicului? E adevarat acest lucru? Nu trebuie sa mi se dea toate actele odata?
6.) Toate aceste trei persoane tipa la mine si ma terorizeaza psihic sa semnez acele foi pentru ca altfel va fi rau de mine? Ce lege ma apara de aceste fapte? Cui sa ma adresez? Cine ii poate potoli sa nu ma ami agreseze?
7.) Alt aspect ar fi ca pun mai multe stampile pe foaia de concediere si semneaza ei ca eu am fost de acord cu concedierea pentru ca secretara si inlocuitorul sefului m-au auzit vorbind la telefon cu seful meu despre concediere(discutie in care seful meu imi vorbea urat sa plec cat mai repede din firma lui ca nu ma mai vrea) . Cum sa le explic ca nu e normal si legal ceea ce vor ei sa faca?
8.) Alta problema ar fi ca nu mi-au mai dat salariul. Data de salariu e pe 16 ianuarie-avansul si ei nu mi-au livrat nici pana acum. Unde sa reclam asta? Cum sa fac sa primesc bonusurile inscrise pe cim( decontare abonamente ratb si metrou, plata ore suplimentare, bonuri de masa si asigurare medicala privata? Secretara nu vrea sa deconteze abonamentele pentru ca este certata de inlocuitorul sefului.
9.) Mi-au inchis calculatorul de la serviciu si nu-mi mai dau voie sa mai lucrez ca sa plec odata, asta e motivul ca ei nu mai vor inginer. Mi se spune ca sarcinile de serviciu sa le indeplinesc pe alt calculator. Secretara imi da ordine sa tai desene si tipa la mine ca nu vreau sa-i ajut. Nu sunt lasat sa-mi fac munca. Ce lege ma sprijina?
10.) Cum pot verifica la fisc daca acesti oameni au declarat toti banii pe care mi-i dadeau sau doar m-au mintit ca au platit toate darile la stat pentru mine?
11.) Cum procedez daca nu vor sa ma mai primeasca in firma(ca am fost amenintat si cu asa ceva)
Astept raspuns urgent! Maine ma duc la serviciu si iarasi ma voi confrunta cu aceste probleme.
Va multumesc!
1. nu sunteti obligat sa semnati. daca dvs. nu semnati, in mod normal ar trebui sa primiti documentele acasa, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire
2. depinde de motivul concedierii. care este motivul, in cazul dvs.?
3. in instanta, in terme de 30 de zile de la data cand primiti decizia de concediere.
4. nu stiu ce sa va raspund, depinde de la un caz la altul. din punct de vedere juridic, nu vad nici un impediment ca firma sa functioneze fara nici un angajt. insa, unele concedieri care nu un motiv real si serios sunt nelegale.
5. semnarea pentru primirea plicului inseamna doar atat - ca ati primit plicul, nu si ca sunteti de acord cu ceea ce scrie in actele din el.
6. bunul simt nu il poate impune nici o instituttie, insa puteti semnala problemele de la locul de munca la Inspectoratul Teritorial de munca sau instantei de judecata. Nu semnati hartiile care vi se pun in fata si rezistati preiunilor. Cred ca cu cat presiunile sunt mai mari, cu atat firma la care lucrati are mai putina dreptate, si solicitarile ei sunt mai putin legale.
8. ITM sau instanta de judecata
Motivul concedierii este ca firma este in difricultate financiara. Dar nu renunta la alte cheltuieli ca de exemplu venirea celui care inlocuieste seful saptamanal cu avionul, chiria lui aici in Romania, cheltuieli care sunt mult mai mari decat salariul meu si bonusurile pe care mi le ofera. Adevaratul e a inainte de a mi se spune ca intentioneaza ca ma concediaza mi-au spus ca au gasit un alt angajat-inginer care vrea salariu mult mai mc decat al meu. Dar acum daca recurg la desfiintarea postului meu, cum mai angajeaza pe altcineva? Daca eu semnez, atunci ei pot sta linistiti ca eu nu-i dau in judecata?
Nelamurire?!
Marius Nou
am primit o instiintare de la o firma de curierat ca am de ridicat un plic de la angajatorul meu. i-am sunat si mi-au spus ca ma vor cauta laserviciu deoarece ... (vezi toată discuția)