avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... presiuni la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

presiuni la serviciu

daca la serviciu e atmosfera tensionata, pot sa reclam undeva? Am 2 colegi doar:o secretara si un inlocuitor de sef si ei inventeaza orice si fac presiuni ca sa plec de acolo. Mi-au dat si o concediere(o foaie in care se spune ca mi se desfiinteaza postul) si spun ca mai exista si altele, dar sunt secrete si le aflu dupa ce plec. Cum sa procedez? Eu vreau sa contest concedierea. Cum pot sa fac asta daca nu am toate foile?
Pot sa depun la itm doar foaia pe care mi-ai dat-o?
Cine ii poate face pe aceti oameni sa se opreasca din presiunile lor?
Cel mai recent răspuns: Oana Istina , Consilier juridic 17:57, 24 Februarie 2009
Mergeti la ITM si vedeti daca au dus vreun act aditional ,aratati foaia pe care v-au dat-o.
Puteti contesta decizia de concediere si motivele invocate.
este usor sa contestati decizia de concediere. Fceti o contestatie la tribunal , sectia litigii de munca si spuneti motivele pentru care dumneavoastra nu trebuia sa fiti concediat.
eu am si alte acte pri care ei au spus ca eu plec cu acordul partilor, aceasta nefiind adevarat. Mi-au dat si o demisie a mea de pe 15 martie 2009 s-o semnez. Eu nu am stiut nimic . Sunt si astea probe ca ei vor sa scape de mine? Il incomodez pe Inlocuitorul sefului pt. ca fusese vorba sa obtin o functie de conducere.
normal ca sunt si astea probe prin care vor sa scape de dumneavoastra. Aveti si martori care pot confirma ceea ce ziceti. Si inca un lucru bun-deobicei instantele ti cu angajatii in cazul litigiilor de munca. Puteti contesta inca de pe acum si cere si despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Marius Nou Marius Nou La firma la care lucrez sunt 2 angajati:eu inginer si o secretara. Mai vine un domn angajat la sucursala din strainatate a acestei firme care tine locul ... (vezi toată discuția)
Necomunicare decizie concediere ContSters47405 ContSters47405 Mi s-a dat preaviz pentru desfiintarea postului ( de fapt a fost solutia gasita de catre societate de a scapa de un angajat incomod), preavizul a expirat pe ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere anulata i0n i0n va salut, din nou cu probleme de la societatea de care aminteam si ieri; am primit o decizie de anulare a concedierii la aproape 2 luni de cand a fost ... (vezi toată discuția)