avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Datorii din TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Datorii din TVA

Sotul meu este intreprindere individuala; in urma unui control de la fisc i-a calculat de plata TVA -17000lei , impozit 7000lei si mai are si la sanatate 5000lei
Este in incapacitate de plata si vrea sa intre in insolventa. Ce se intampla cu TVA-ul pentru ca am inteles ca impozitul si sanatatea raman pe persoana fizica ; TVA-ul il plateste pe CIF( mentionez ca marfa din magazin este a furnizorilor, nu are mijloace fixe in inventar ,ce pot fi valorificate ,nici conturi bancare); cum pot cei de la recuperari fiscale sa recupereze TVA-ul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:25, 22 Martie 2013
Pe procesul verbal /nota de constatare incheiat de organul fiscal, se specifica un termen in care puteti formula contestatie. Verificati termenul. Daca a trecut termenul respectiv, sansele dvoastra sunt foarte mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de cesionare anaioana anaioana Este vorba despre un magazin, ieri am fost la registrul comertului impreuna cu persoana caruia i_am cesionat magazinul, am semnat actele, am inteles ca azi o ... (vezi toată discuția)
Indicativ ro din cif: implicatii legale pop_m pop_m Salut Am un PFI, neplatitor de TVA. adica cu CIF de forma abcdefg, unde a-g sunt numerice. Zilele trecute am luat un produs IT de la o firma, dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)