avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL - 2 activitati principale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL - 2 activitati principale

Buna ziua,

O societate infiintata in 2013 are ca obiect principal de activitate codul CAEN: 4120 - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale (trecut in certificatul de inregistrare). In actul constitutiv are printre multe alte coduri si codul CAEN: 8121 - Activitati generale de curatenie a cladirilor.
Administratorul doreste ca pe langa activitatea de baza, lucrari de constructii, sa aibe si o activitate secundara, servicii de curatenie.

Intrebarile sunt:
1. Poate sa desfasoare activitatea secundara sau trebuie sa fie trecut in Certificatul de Inregistare de la ONRC activitatea secundara?
2. Cum o sa fie inregistrate in contabilitate (balanta) cele doua activitati (cheltuieli, venituri, salariati, etc)?
Cel mai recent răspuns: mihaelasir_2005 , utilizator 13:26, 26 Martie 2013
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert electonic din ro in ue , fara tva stefan1965 stefan1965 Am deschis un SRL in 2008 cu activitati principale cod caen 4120 (lucrari de constructii) si respectiv 8121(activitati de curatenie),neplatitor de TVA. In ... (vezi toată discuția)
Cod caen talmacel talmacel Buna ziua, Daca codul caen la firma il am 4120- Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale pot sa facturez servicii de electrica ... (vezi toată discuția)
O societate poate desfasura unul din obiectele secundare de activitate? ContSters79057 ContSters79057 Am cerut la Registrul Comertului furnizarea de informatii privind o societate comerciala.In raportul istoric al firmei apare la CERERE MENTIUNI din data de ... (vezi toată discuția)