sunt parat la judecatorie,intr-un dosar civil(plangere la care ma astept sa apara),
dar in dosarul respectiv,la judecatorie, pe dosar scrie numele meu si in dosar este vorba de altcineva,cu alt nume,si alta situatie.
Cu toate ca la proces judecatorul spune ca este o greseala,ca nu este vorba de mine,ca sa merg acasa linistit ,solutia apare in numele meu(nume cod numeric,) ca si cum ar fi avut loc procesul in sine.
Cum pot sa comentez de aceasta situatie?
1)Ca avem justitie in tara.
2)Ca ne putem baza pe justitie?
3)justitia e cu noi?
daca este vorba despre o eroare, aceasta va fi indreptata (rezulta din ceea ce spuneti ca ati sesizat deja eroarea la instanta).
daca nu ati sesizat eroarea, formulati o cerere la instanta cu cele mentionate aici. Este posibil sa fie o greseala pe ECris (programul instantelor).
Daca exista o solutie care priveste persoana dvs. -numele, adresa de domiciliu, cnp - formulati o cerere de revizuire a hotararii.
Nu stiu cui trebuie sa multumesc, pentru a nu crea confuzie,dar lucrurile au fost reparate si asezate, asa cum trebuia sa fie asezate de la inceput.Subiectul descris mai sus nu mai exista .