avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... parat la judecatorie,dosar pe alt nume,pedeapsa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

parat la judecatorie,dosar pe alt nume,pedeapsa pentru parat

sunt parat la judecatorie,intr-un dosar civil(plangere la care ma astept sa apara),
dar in dosarul respectiv,la judecatorie, pe dosar scrie numele meu si in dosar este vorba de altcineva,cu alt nume,si alta situatie.
Cu toate ca la proces judecatorul spune ca este o greseala,ca nu este vorba de mine,ca sa merg acasa linistit ,solutia apare in numele meu(nume cod numeric,) ca si cum ar fi avut loc procesul in sine.
Cum pot sa comentez de aceasta situatie?
1)Ca avem justitie in tara.
2)Ca ne putem baza pe justitie?
3)justitia e cu noi?
Cel mai recent răspuns: fraieru , utilizator 11:50, 4 Aprilie 2013
daca este vorba despre o eroare, aceasta va fi indreptata (rezulta din ceea ce spuneti ca ati sesizat deja eroarea la instanta).

daca nu ati sesizat eroarea, formulati o cerere la instanta cu cele mentionate aici. Este posibil sa fie o greseala pe ECris (programul instantelor).
Daca exista o solutie care priveste persoana dvs. -numele, adresa de domiciliu, cnp - formulati o cerere de revizuire a hotararii.

Nu este foarte clara situatia din ceea ce spuneti
chiar trebuie sa dau numar de dosar pentru a vedea ca nu e vorba de minciuni sau neclaritati?
Nu stiu cui trebuie sa multumesc, pentru a nu crea confuzie,dar lucrurile au fost reparate si asezate, asa cum trebuia sa fie asezate de la inceput.Subiectul descris mai sus nu mai exista .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

încuviinþare executare silitã cu numele reclamantului scris greºit selfdefender selfdefender Am pierdut un proces de evacuare, inclusiv în apel şi recurs, dar numele reclamantului a fost scris greşit în sentinţa Judecătoriei, definitivă şi ... (vezi toată discuția)
Radactare diferita fata de informatia initiala din baza de date ecris. cum ar trebui procedat? ContSters184021 ContSters184021 Respectiv atunci cand la un proces castigat, Prin redactarea sentintei, timbrata pentru copie definitiva si irevocabila, judecatorul schimba sentinta initiala ... (vezi toată discuția)
Va rog mult de tot sa ma ajutati: de la ce data incepe sa curga termenul de revizuire ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati sa inteleg si cum trebuie sa procedez in urmatorul caz: - la ultimul Termen de judecata, 24.09.2013, la Curtea de Apel, unde s-a ... (vezi toată discuția)