avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere unei masini vandute fara a avea documente
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere unei masini vandute fara a avea documente

Am vandut o masina acum 5 ani facand un contract de vanzare dar nu il mai am , nu mai am nici un document decat copiile .Contractul nu e facut in fata unui notar . Propietarul nu si-a trecuto pe nume si mai mult a pierdut toate actele masini ? Ce ma sfatuiti ? Sa declar ca am pierdut eu actele masini si sa le primesc din nou si apoi sa o radiez sau exista si alta modalitate ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:06, 22 Martie 2013
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti bunul autoturism ca urmare a instrainarii acestuia
Daca acum 5 ani ati scos certificat fiscal in vederea instrainarii auto (ati scos?) si cu copia de pe contract, puteti merge la fisc sa faceti cerere de scoatere din evidenta fiscala.
Aveti sanse sa o rezolvati.

Nu declarati ca ati pierdut dvoastra actele ca este fals in declaratii si este infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez de la fisc un autoturism vandut, pentru care nu detin acte carmaciu carmaciu Am vandut in urma cu zece ani un autoturism unui cetatean, am mers cu el la primarie ca sa inregistram autoturismul pe numele lui. Era coada, asa ca l-am lasat ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)