avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier soldat cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier soldat cu victime

Firma la care are asigurare este EUROINS Asigurare-Reasigurare.De 2 saptamani inca nu stim cat ne acorda firma de asigurare,paguba fiind stabilita la 30500 lei noi.Va rog sa-mi spuneti dumneavoastra cat trebuie sa ne acorde asigurarea.Ei spun ca intre 1700-2000 de euro.Pe cine trebuie sa dam in judecata pentru a ne recupera restul de bani?Soferul are o situatie materiala precara,iar patronul,care pana acum spunea ca,pe langa banii de la asigurare,ne va mai da bani pentru a fi acoperita paguba,s-a razgandit.Ar vrea ca el sa nu mai puna nimic in plus fata de asigurare.Ce sanse avem sa ne recuperam banii?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:53, 22 Februarie 2009
actiune in pretentii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in data de 10 iunie 2020 am fost vinovat de producerea ... david V david V BUNA ZIUA IN DATA DE 10 IUNIE 2020 AM FOST VINOVAT DE PRODUCEREA UNUI ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU PAGUBE MATERIALE(mai exact am lovit 2 masini , am mers la ... (vezi toată discuția)
Daune accident vasiii vasiii Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)