avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs contestatie in anulare - condamnat pus in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs contestatie in anulare - condamnat pus in libertate, conditii de judecata

am fost condamnata la 6 ani de inchisoare am formulat o contestatie la mandat si mia fost admisa am executat din 6 ani 290 de zile si am fost pusa in libertate acum se judeca contestatie in anulare recurs ce inseamna mai exact
Cel mai recent răspuns: consoles , utilizator 17:44, 23 Martie 2013
s-a anulat decizia de condamnare si mandatul de executare
odata ce am fost pusa in libertate credeti ca mar mai putea aresta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs, aplicare sentinta cristina1515 cristina1515 Buna ziua Va rog sa ma ajutati :( Am fost judecata si am primit 3 ani cu executare pt tentativa de furt .Am facut RECURS pentru a primi pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Gogiu Marius Gogiu Marius Buna ziua! Am un prieten care a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare. Completul de judecători de la curtea de apel a fost format din ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva - cale de atac, reprezentare avocat oltul oltul 1. daca am fost condamnat definitiv (in 6 martie) catre instanta de recurs la 3 ani cu executare si fac contestatie in anulare conform art 386 lit.b(este ... (vezi toată discuția)