in 7 ani nu se gasesc suficiente probe pt a mi se emite un mandat si mil emite in lipsa mam predat singura la pnt si am contestat mandatul mia fost admis iar acum am recursul
Daca celelate fete care se prostituau au declarat impotriva dvs. situatia este extrem de complicata in ceea ce va priveste.
Faptul ca va prostituati si dvs. nu prezinta relevanta sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de persoane intrucat si o persoana care se prostitueaza poate comite aceasta infractiune.
Ar fi trebuit dovedit ca ati executat faptele materiale sub constrangerea sotului, ceea ce ar fi putut rezulta si din declaratiile partilor vatamate ( fetele care se prostituau) pentru a se putea discuta despre nevinovatie.
Simpla dvs. declaratie nu cred ca va ajuta mai deloc dar este bine sa declarati ceea ce aveti de declarat in favoarea dvs. deoarece poate se ajunge la o reindividualizare a pedepsei ( o reducere a pedepsei).
Adica puteti ajunge la o pedeapsa cu suspendare in loc de o pedeapsa cu executare in regim de detentie.
Cedo
neluistrate5
sunt condamnat an tara la cinci ani cu ezecutare pentru trafic de persoane dar din toate acuzatile care mau anvinuit nau nici un pic de adevar an declaratile ... (vezi toată discuția)