avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic de persoane - condamnare, lipsa probe
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic de persoane - condamnare, lipsa probe

in 7 ani nu se gasesc suficiente probe pt a mi se emite un mandat si mil emite in lipsa mam predat singura la pnt si am contestat mandatul mia fost admis iar acum am recursul
Cel mai recent răspuns: consoles , utilizator 19:12, 31 Martie 2013
eu vreau sa spun adevarul insa teama mea este de nu a fi prea tarziu
Niciodata nu este prea tarziu!

Solicitati audierea la momentul judecarii recursului.

Declarati toate aceste lucruri.
va multumesc mult
Daca celelate fete care se prostituau au declarat impotriva dvs. situatia este extrem de complicata in ceea ce va priveste.
Faptul ca va prostituati si dvs. nu prezinta relevanta sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de persoane intrucat si o persoana care se prostitueaza poate comite aceasta infractiune.

Ar fi trebuit dovedit ca ati executat faptele materiale sub constrangerea sotului, ceea ce ar fi putut rezulta si din declaratiile partilor vatamate ( fetele care se prostituau) pentru a se putea discuta despre nevinovatie.
Simpla dvs. declaratie nu cred ca va ajuta mai deloc dar este bine sa declarati ceea ce aveti de declarat in favoarea dvs. deoarece poate se ajunge la o reindividualizare a pedepsei ( o reducere a pedepsei).
Adica puteti ajunge la o pedeapsa cu suspendare in loc de o pedeapsa cu executare in regim de detentie.
ACUM ASTEPT CE SE VA INTAMPLA LA RECURSUL CONTESTATIEI CREDETI CA AS PUTEA LUA CU SUSPENDARE

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Cedo neluistrate5 neluistrate5 sunt condamnat an tara la cinci ani cu ezecutare pentru trafic de persoane dar din toate acuzatile care mau anvinuit nau nici un pic de adevar an declaratile ... (vezi toată discuția)
Pot primi pedeapsa cu suspendare?? gheorghitabogdan gheorghitabogdan Buna ziua...am si eu o intrebare la care va rog foarte frumos sa ma ajutati...Am primit 4 ani de inchisore pentru trafic de persoane si trafic de ... (vezi toată discuția)