avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot intra in posesia unui teren pentru care m-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot intra in posesia unui teren pentru care m-am judecat

In anul 1993 m-am judecat cu vecinul meu pentru revendicare. In speță, acesta mi-a ocupat o suprafață de teren fără drept. Hotărârea a fost pusa în executare, dar cu toate acestea vecinul nu a înțeles sa-mi lase terenul în deplina proprietate și pașnică folosință. In continuare a fost judecat pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și ultraj contra executorului judecătoresc, pentru care a fost condamnat cu suspendare. Nici în aceasta situație nu a înțeles sa-mi lase terenul în deplina proprietate și pașnică folosință. Fiind atât de rău m-am temut sa mai continui procesele și am convenit cu moștenitorii ca atât cat cel cu care m-am judecat este în viata sa las terenul în litigiu în folosința sa, după care eu sa intru în proprietatea și folosința terenului. Dupa decesul vecinului, moștenitorii au făcut carte funciara cuprinzând și terenul în litigiu și refuza sa-mi lase terenul în proprietatea și folosința mea, ne ținând cont de înțelegerea verbala făcută.
( Moștenitorii au cunoștința de Hotărârea judecătoreasca ce a fost pusa în executare, dar nu-i privește pe ei) Întrebare: ce ar trebui sa fac în acest caz pentru a intra în proprietatea și folosința terenului în litigiu?
Cel mai recent răspuns: ion_andonie , utilizator 16:15, 24 Martie 2013
Actiune in instanta impotriva mostenitorilor
Notati la OCPI hotararea judecatoreasca favorabila dvs
Mulțumesc mult pentru răspuns, o duminica plăcută în continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa revendicare teren. Imparatul Imparatul Am avut in instanta o actiune in revendicare pe care am castigat-o cu niste vecini. A venit executorul si ampus hotararea in executare, venid si masurand ... (vezi toată discuția)
Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)
Cadastru mincinos+actiune in revendicare ? dumitru2000 dumitru2000 X a intocmit cu ajutorul expertulului cadastrist o documentatie cadastrala care cuprinde si o parte din terenul vecinului Y. Y nu are cadastru facut. X a ... (vezi toată discuția)