avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere srl. Conditii si obligatii fata de ONRC si ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere srl. Conditii si obligatii fata de ONRC si ANAF

ce obligatii am catre anaf si registru comertului ?sau in ce conditii se poate radia un srl?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:18, 24 Martie 2013
Puteţi radia societatea în condiţiile în care nu aveţi nici un fel de datorii la bugetul de stat sau faţă de creditori.
Ca şi obligaţii faţă de Registrul Comerţului, trebuie să îndepliniţi procedura de radiere conform prevederilor legale în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl dorel197775 dorel197775 Am un srl cu datorii la stat....gen forfetar si alte taxe....vreau sa dizolv firma....ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Radiere srl puisorul puisorul Buna ziua Stie cineva cat costa procedura de dizolvare si radiere a unei societati comerciale? SRL are administrator unic si nu are datorii la ... (vezi toată discuția)