doresc sa obtin custodia fetitei mele de 5 ani pe care o cresc singur de cind avea 1an si9luni,maicasa a plecat si a lasat-o iar de 2ani nici macar un telefon nu a mai dat sa intrebe ceva de copilul care este si al ei.Am fost doar prieteni,am stat impreuna 3ani dar nu ,ne-am potrivit la caracter era o fire recalcitranta si nu era sociabila.Diferenta de virsta dintre noi doi era de 18 ani,dar copilul l-am facut din dragoste.Nu a contribuit niciodata cu nimic la cresterea copilului.Dupa ce ne-a parasit,a plecat si a lucrat dansatoare de striptes intr-un club de noapte din romania iar in prezent are un copil mic de 5 luni fara tata in certificat de nastere,fara domiciliu stabil si fara sa aiba vreun servici sau vreo ocupatie.A avut si tentativa de suicid care a fost inregistrata de pol
Da, nu se incadreaza pe autoritate parinteasca exclusiva conform legii dar nici nu cred ca ii trebuie asa ceva.
Ii este suficient daca obtine minorul adica stabilirea domiciliului minorului la locuinta sa.
Mamele, din cate am inteles, mai obtin aiurea...asa...autoritate parinteasca exclusiva dar la tati nu cred ca ar avea sanse...chiar daca ar fi situatii identice la instante care judeca asa de regula...
Prin aiurea, inteleg ca obtin...chiar daca legea nu pare sa zica ca asa ar trebui...si nici ca ar fi conform legii conform unei analize a textului de lege...
In fine...nu prea conteaza...
Custodie comuna
Enaru Radu
Buna seara!In urma divortului de comun acord la notar s-a stabilit domiciliul copilului la tata respectiv subsemnatul,mama platind lunar o pensie alimentara.In ... (vezi toată discuția)
Custodia totala copil
bartmarc
Sunt mama unui copil de 4 ani, dar sunt plecata in strainate si sunt despartit de sot am trai doar in concubinaj, cum procedez eu am loc de munca aici si vreau ... (vezi toată discuția)