avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calculul corect al despagubirii in urma reintegrarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calculul corect al despagubirii in urma reintegrarii

Prin sentinta din aprilie 08 s-a admis contestatia la decizia de desfacere a cm (ianuarie 2008) din functia de director si s-a dispus reintegrarea pe post si plata despagubirii egale cu salariile reactualizate. Reclamanta face recurs la propria sentinta favorabila, in vederea amanarii procesului, chiar suspendarii. In sept 08 se suspenda cf art 242/cpc, iar in febr. 09 se respinge recursul reclamantei ca tardiv si al paratei ca nefondat. Reintegrarea efectiva pe post s-a fact in febr. 09. De cand pana cand se calculeaza corect despagubirea salariala?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 10:07, 23 Februarie 2009
Despagubirea repreyentind drepturile salariale dispuse a fi restituite de carte instanta se calculeaya de la data raminerii definitive a hoariri prin care s+a dispus reintegrarea si plata acestora, chiar daca s+a declarat recurs. Putetio apela la un executor judecatoresc si v*as putea recomanda unul care sa execute sumele actualiyate ale despagubitrilor dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac si sesizarea forurilor superioare (csm) cristian.turturean cristian.turturean Buna ziua. Va rog frumos sa aveti amabilitatea de a ma ajuta cu un sfat privind rezolvarea in favoarea mea a unei spete. La data 09/02/2012 am depus la ... (vezi toată discuția)
Restituire despagubiri catre angajator andreidarius andreidarius buna ziua! am un amic care in 2009 a fost concediat prin desfiintarea postului; a contestat in instanta decizia iar tribunalul i-a dat dreptate si a dispus ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim si reintegrarea pe post CarlaSantos CarlaSantos Buna ziua, In urma procesului intentat fostului angajator am obtinut anularea deciziei de desfacere a CIM. Instanta a decis partial, reintegrarea pe postul ... (vezi toată discuția)