incepand cu data de 1martie m-am angajat la o firma de paza cu contract de munca pe 3 luni in prima faza urmand ca dupa aceasta perioada sa inchei un contract pe perioada nedeterminata dar cu conditia de a completa o demisie in alb.in ziua 22 martie 2013 a fost programata o sedinta in alta localitate la care nu puteam ajunge din motive financiare,motiv pentru care am apelat la superiorul meu pentru a putea ajunge la sedinta impreuna cu dansul cu masina firmei(drumul acestuia trecand prin zona unde locuiesc),stabilind punctul de intalnire o anume statie de autobuz urmand a ne intalni in 5 min.am ajuns la punctul stabilit din timp util (2min.) si dupa ce am asteptat 15 min. si am vazut ca nu vin, am scos telefonul din geanta pentru a-l suna,moment in care am observat ca am fost apelat de superior.nu am auzit tel. avandu-l in geanta.sunandu-l a raspuns directorul firmei care mi-a adus la cunostinta ca sunt concediat din acest motiv.mentionez ca nu am vazut masina sa fi trecut prin fata locului stabilit.este posibil sa fiu concediat dintr-un astfel de motiv in timpul meu liber , mai ales ca toate actele necesare angajarii,respectiv(atestat,vizita medicala,cazier.....,cat si deplasarile la sedinte fiind suportate de mine.consider ca la aceasta firma au loc abuzuri din partea directorului, avand mai multi colegi carora li s-a cerut demisia din motive absurde.ce pot face in acest caz?
Mergeti si discutati cu angajatorul sa vedeti care este situatia raportului dsv vde munca, dupa aceasta intamplare .. orice incetare a c.i.m. trebuie sa respecte prevederile legale in materie ...
Demisia
storobanel
Bună ziua! Am nevoie de un sfat pentru a înţelege situaţia în care mă aflu şi pentru a şti ce măsuri să iau. În august 2013 am fost angajată pe un ... (vezi toată discuția)