avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mai multe dosare conducere cu permisul suspendat - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mai multe dosare conducere cu permisul suspendat - consecinte

buna ziua.am permisul suspendat din 2009,mi.sa ridicat permisul de conducere in bucuresti.am condus cu el suspendat si am fost prins de mai multe ori.mi.sau solutionat dosarele dar a mai ramas unul singur la constanta.din 2009.ce pot face ma puteti ajuta va rog frumos.multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: antonioli_yo , utilizator 11:15, 25 Martie 2013
Buna ziua ! trebue sa formulati aparari in dosarul de la Constanta si sa depuneti rezolutiile pronuntate in celelalte dosare .
dak imi angajez un aparator imi pot obine permisul din nou?eu sunt in germania se poate fara sa fiu prezent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru alcool Csmarian Csmarian Buna ziua.Am condus sub infuenta alcoolului in Germania, alcoolemia fiind de 2,6 in sânge A trecut suspendarea de 10 luni am fost in România am ridicat ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare dosar dorin_01_12 dorin_01_12 In octombrie 2009 mi-a fost suspendat permisul de conducere. Am contestat in instanta si in iunie 2010 am obtinut o hotarare definitiva care anuleaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Permis anulat! Costy87 Costy87 Buna ziua! În anul 2005 am obținut permisul de conducere iar în 2007 am fost depistat în stare de ebrietate la volan si mi.a fost suspendat pe o perioadă ... (vezi toată discuția)