avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt din magazin Spania - consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt din magazin Spania - consecinte

am invitatie la tribunal ce se poate intampla¿
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:33, 31 Martie 2013
Se poate „întâmpla” să primiti o pedeapsă constând în privarea de libertate, cu suspendare.
muncesc de zece ani fara antecedente am furat o crema de 25 e intrebarea este imi poate suspenda permisul de munca?
adica o sa am si cazier?
Da, o să aveți cazier.
Daca veti fi condamnata penal veti avea cazier.
Despre suspendarea permisului de munca ar fi bine sa discutati cu un avocat spaniol.

Nu ati achitat prejudiciul sau din ce motiv s-a ajuns la judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativă Ionuttttt90 Ionuttttt90 Buna ziua, in 2013 am fost sancționat de către procuror cu o amenda administrativă in valoare de 750 lei pt conducerea unui vehicul pe drumurile publice ... (vezi toată discuția)