avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic de persoane - flagrant, lipsa probe, condamnare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic de persoane - flagrant, lipsa probe, condamnare

NU MAU PRINS IN FLAGRANT NU AM AVUR PROBE TELEFONICE NU MIAU GASIT BUNURI SI AM PRIMIT 6 DE INCHISOARE ESTE VORBA DE TRAFIC DE PERSOANE
Cel mai recent răspuns: consoles , utilizator 18:06, 27 Martie 2013
prezumtia de nevinovatie dureaza pana la momentul hotararii definitive.din moment ce o persoana este la penitenciar nu mai beneficiaza de aceasta prezumtie:) restul sunt povesti.
pai ele au spus ca castigau foarte multi bani pe care ii luam eu si eu nam nici unde sa cad sa mor la asta ma refer la prejudiciu
nu ie adevatat eu am fost arestata definitiv si acum sant libera
Daca ele au declarat asa ceva e rau deoarece rezulta vinovatia.
In general ele isi schimba declaratiile in fata instantei.
Oricum, faptul ca sunteti libera inseamna ca aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare.
Insa situatia poate fi inselatoare si trebuie sa va aparati foarte bine...
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de minori honey_mihu honey_mihu Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)
Arestat in belgia Magiu Magiu Salut. E prima data când intru aici și nu știu exact cum se procedează. O sa încerc sa fiu cât mai precis. Fratele meu este Arestat in Belgia ca fiind ... (vezi toată discuția)
Daca stie cineva! ana-maria31 ana-maria31 am si eu o intrebara in urma cu aproape 1 an de zile s-au facut arestari la mine in familie am fost implicata si eu este vorba de trafic de persoane arestarile ... (vezi toată discuția)