avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto noua??
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto noua??

Buna ziua...Spuneti-mi si mie va rog mult ce pot sa fac? Vreau sa plec din tara si sa cedez masina personala tatalui meu numai ca trebuie sa platesc taxa noua de vro 800 de euro (masina face 3 mi)..cum pot sa cedez drepturile aspra masinii fara sa platesc taxa aceea, eu nu o sa mai vin in tara o perioada lunga de timp nu pot sa o las pe numele meu.#-o?...multumesc#-o#-o
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 08:19, 30 Martie 2013
Las-o pe numele tau,nu se intampla nimic.
eventual fa o procura la notar prin care ii dai dreptul tatalui tau sa te reprezinte in toate problemele legate de masina. Nu stiu exact care e formularea exacta a procurii dar trebuie sa fie valabila pt a te reprezenta la serviciul inmatriculari(in cazul in care iti este luat talonul, sa il poata recupera), la itp(aici oricum merge si fara tine), la rar etc etc.
Lasa si cateva copii dupa buletin.

Intr-adevar rca-ul sa fie mereu facut pe numele tau intotdeauna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare dupa succesiune robertcristi robertcristi Buna ziua, Avem o masina inmatriculata pe numele bunicului care a decedat. Succesiunea este deja realizata si masina a ramas parte tatalui parte bunicai. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)