avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract de colaborare - nedepunere declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract de colaborare - nedepunere declaratii

Buna ziua , am un contract de colaborare(nedeclarat )la finante de anul trecut din aprilie si mi-ar placea sa imi platesc contributiile catre ANAF ,dar ma intereseaza daca ma duc si il declar ca e de anul trecut se va amenda firma pentru nedepunerea declaratiilor la timp sau firma nu va fii trasa la raspundere.
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: alinam83 , utilizator 17:23, 1 Aprilie 2013
Buna ziua , am un contract de colaborare(nedeclarat )la finante de anul trecut din aprilie si mi-ar placea sa imi platesc contributiile catre ANAF ,dar ma intereseaza daca ma duc si il declar ca e de anul trecut se va amenda firma pentru nedepunerea declaratiilor la timp sau firma nu va fii trasa la raspundere.Sau ce anume implica ?
VA MULTUMESC.
va rog mult daca puteti sa imi rapsundeti urgent !!!!!!

Buna ziua , am un contract de colaborare(nedeclarat )la finante de anul trecut din aprilie si mi-ar placea sa imi platesc contributiile catre ANAF ,dar ma intereseaza daca ma duc si il declar ca e de anul trecut se va amenda firma pentru nedepunerea declaratiilor la timp sau firma nu va fii trasa la raspundere.Sau ce anume implica ?
VA MULTUMESC.
va rog mult daca puteti sa imi rapsundeti urgent !!!!!!

:-/

:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, norma de venit, neinregistrat scopuri tva, declaratia 392b nedepusa Popu Popu Buna, sunt PFA norma de venit, neinregistrat in scopuri de TVA. Am inteles ca avand venituri peste 10.000 €, sub 119.000 RON in anii 2007,2008,2009 as fi ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!!!!!! marian barbu marian barbu care este cea mai buna rezolvare?am o firma infiintata in oct 2008 si nu am avut activitate pana in august 2009 . nu am depus bilantul in iunie si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Reglare situatie asociatie deltady deltady Buna seara, Pentru o Asociatie de Proprietari, care nu a depus pana in prezent(de la infiintare - acum cativa ani buni) nici o declaratie la Administratia ... (vezi toată discuția)