avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Cu ce suma maxima pot intra legal in tara ?
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Cu ce suma maxima pot intra legal in tara ?

Vin din Arabia Saudita am escala in Turcia si nu stiu exact cu ce suma maxima ai voie legal sa intri in tara fara a o declara....
Suma la care va referiti, nu trebuie sa fie peste 10000 euro.
www.avocatnet.ro/content/art...

Pe link-ul urmator aveti toate informatiile de care aveti nevoie, atunci cand intrati in Romaia dintr-un stat necomunitar:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate pachete de tigari am voie sa trec prin vama fara sa fiu taxat? nuculetul nuculetul Dupa cum spune si titlul, va rog sa ma lamuriti cate pachete de tigari (sau numar de tigari) am voie sa aduc cu mine in Romania dintr-o tara ce se afla in ... (vezi toată discuția)
Examenul pentru obþinerea certificatului de traducãtor în limba araba ºi recunoaºterea diplomelor emise de alt stat leilaa leilaa buna ziua ,am niste intrebari daca sunteti amabili sa mi raspundeti ,eu am o diploma de bac araba,si sunt studenta la fac de literatua engeza intro tara ... (vezi toată discuția)
Finantare 10000 euro ContSters189595 ContSters189595 bun gasit am inteles ca de astazi guvernul finanteaza cu suma de 10000 euro persoanele cu varsta pina in 35 ani, pt demararea unei afaceri care sunt ... (vezi toată discuția)