avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiune angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiune angajat

Buna dimineata.
Imi puteti spune daca poate fi sanctionat un salariat care refuza ca pentru o perioada sa faca cateva ore suplimentare (deoarece avem un termen de finalizare a unei lucrari si fara aceste ore suplimentare nu prea putem sa-l respectam)?
Cel mai recent răspuns: Viovas , utilizator 12:13, 27 Martie 2013
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare ContSters71676 ContSters71676 Buna ziua, am si eu o intrebare: daca refuzi sa stai peste program,deci ore suplimentare, una,doua,trei,desi angajatorul nu te plateste pentru aceste ore,poti ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare mariana1956h mariana1956h Daca nu este o solicitare scrisa din partea conducerii pentru ore suplimentare, este totusi angajatorul sa ti le plateasca? Care este temeiul legal? ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare marinvasile marinvasile In firma unde lucrez,orele lucrate in sarbatorile legale,sambata si duminica,precum si cele suplimentare efectuate in cursul saptamanii se platesc dublu.Luna ... (vezi toată discuția)