avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avocat specializat in drept de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avocat specializat in drept de munca

Bua ziua,
Va rog sa-mi recomandati un avocat specializat in drepturi de munca la Tg. Mures.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 27 Martie 2013
Cam greu de dat recomandari , in sensul indicat de dvs ... despre ce problema este vorba?
As dori sa solicit drepturile privind decontarea cheltuileilor de transport de la domiciliu la locul de munca (prevazut in contractul colectiv de munca), drepturi care mi-au fost refuzate dupa ce s-a schimbat directorul executiv.
Multumesc
In acest sens, puteti formula o actiune la Tribunalul in raza caruia domiciliati sau aveti locul de munca , prin care sa solicitati obligarea angajatorului la plata sumei de ..... lei, reprezentand c/v transportului de la domiciliu la locul de munca.

Motivarea cererii : expuneti situatia faptica , precum si refuzul angajatorului de a va deconta suma respectiva .. refuz care este in contradicție cu prevederile ccm invocat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane - naveta zilnica 110 km ContSters294253 ContSters294253 D-le Valeriu, va rog sa ma ajutati cum sa fac un inscris sa pot obtine, sa pot convinge angajatorul meu sa-l pot determina sa obtin o masina de serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Recuperare plati salariale genduc genduc Am muncit pe camion circuland intre tarile Olanda si Italia cum si care este modalitatea de a-mi recupera salariile de la firma angajatoare ,din care mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli transport interes serviciu lucrez la o societate in Bucuresti. intrebarea este: angajatorul este obligat sa asigure decontarea biletelor de transport in comun (RATB, metrou) sau ... (vezi toată discuția)