avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere copil

Buna ziua,
Am un vecin mai amarat de la tara care are o problema destul de delicata. Concubina lui a plecat din tara in urma cu un an (nu mai stie nimic de ea), iar el nu este trecut in certificatul de nastere al copilului (nu avea acte cand a nascut ea). De cateva luni copilul se afla intr un centru de plasament. Omul vrea sa si ia copilul acasa dar se loveste de tot felul de probleme. A fost la notariat unde a dat o declaratie pe propria raspundere ca este tatal copilului, dar cei de la starea civila i au spus ca nu pot modifica certificatul de nastere decat dupa un test ADN. Pentru testul ADN trebuie sa dea in judecata nu stiu ce institutie. Este adevarat? Ce anume trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: kmytza_84 , utilizator 16:10, 27 Martie 2013
multumesc din suflet pentru recomandari. Va tin la curent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test paternitate Jaded1974 Jaded1974 Am un copil dintr-o relatie extraconjugala, nu este recunoscut. Tatal ameninta cu proces de stabilire a paternitatii si cu test adn. Este posibil? (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recunosc copilul daca mama refuza sa se prezinte la notariat sau la starea civila cristipaul cristipaul Salut pe toata lumea cu respect,si astept raspunsuri de la cine doreste sa ma ajute sa stiu daca pot sa fac ceva sa imi recunosc copilul.Povestea mea este ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii gina36 gina36 Buna ziua .as dori sa-mi spuneti va rog cum s-ar putea face recunoasterea copilului meu de tata el fiind cetatean grec si eu ca mama cetatean roman.copilul s-a ... (vezi toată discuția)