avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit un titlu executoriu pentru amenzi vechi de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit un titlu executoriu pentru amenzi vechi de 7-8 ani

Titlul Executoriu 8018965 din 06.02.2009 de la Directia Venituri Buget Local sector 2, primit vineri 20.02.2009.
Amenzile la care face referire sunt in numar de 4, emise intre 21.12.2001 si 05.07.2002 si insumeaza 230 de lei.
Amenzile le-am platit in maxim 48 de ore, atunci (2001, 2002) si am depus chitantele la politie. Nu mai gasesc copiile, probabil le-am pierdut. Aveam domiciliul in sectorul 2 dar nu plateam taxe si stateam de fapt in sectorul 3. Din 2004 platesc taxe in sectorul 3 deci eram de gasit daca ma cautau prin Bucuresti. Acum a sosit la firma la care lucrez, firma cu sediul in sectorul 2, o "Adresa de infiintare a popririi" prin care vor sa ma execute firma. Desi eu stiu ca am platit amenzile (doua din cele 4 amenzi au fost insotite si de suspendarea permisului, daca nu as fi platit probabil ca nu-mi pupam permisul inapoi), desi am citit ca dupa 5 ani amenzile se prescriu si nu se mai poate emite un "Titlu executoriu" iata-ma cu imaginea patata la firma si cu titlul emis. Mi se pare ilegal, imoral si aiurea total. Ce pot face? Multumesc pentru ajutor. Laurentiu
Cel mai recent răspuns: Laurentiu_Radulescu , utilizator 10:44, 5 Martie 2009
Firma este obligata sa vireze sumele in contul dvs. si sa va retina din salariu lunar (pana la 1/2 din salariu).
Formulati contestatie la executare si solicitati suspendarea executarii silite.Invocati prescriptia extinctiva

cermak gruianu v-a dat acelasi raspuns.
Multumesc. Trebuie sa contest executarea si sa solicit suspendarea executarii silite la Judacatoria Sectorului 3 unde am acum domiciliul? Sau la Sectorul 2 de unde Directia Venituri Buget Local mi-a trimis titlul?
Scuze, sunt absolut nestiutor intr-ale Justitiei, ma duc la Judacatorie, cumpar un formular de contestatie, platesc o taxa, inregistrez si astept?
O ultima rugaminte de sfat.
Trebuie sa contest executarea si sa solicit suspendarea executarii silite la Judacatoria Sectorului 3 unde am acum domiciliul? Sau la Sectorul 2 de unde Directia Venituri Buget Local mi-a trimis titlul?
Scuze, sunt absolut nestiutor intr-ale Justitiei, ma duc la Judacatorie, cumpar un formular de contestatie, platesc o taxa, inregistrez si astept?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie banca sa-mi retraga sume din cont si sa livreze catre amenzi? [R] [R] Buna, Am si eu o intrebare, problema. Saptaman trecuta doream sa-mi verific contul online direct de acasa .. insa cand am intrat in cont am observat cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu coiciu coiciu am primit os somatie+titlu executoriu de la directia venituri buhet local sector 2 ptr neplata unor amnezi; mentionez ca ptr aceste amenzi sunt un proces cu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ovidana ovidana Am primit o adresa de la un executor bancar prin care imi solicita poprirea salariului unui angajat, in baza unui contract de credit. In urma discutiilor avute ... (vezi toată discuția)