avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare apartament executat silit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare apartament executat silit

Ziua buna!
Cum pot intra in posesia unui apartament cumparat in urma unei executari silite, in cazul in care fostul proprietar nu il paraseste de buna voie? Nu exista chiriasi, nu e sediu de firma.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 15:44, 27 Martie 2013
pai il cumparati sau il obtineti prin adjudecare?
Vreau sa particip la o licitatie, apartamentul fiind executat silit de catre un bej, pentru o banca.
Bunul dedus executari silite poate fi adjudecat de catre ofertantul care acorda dupa a treia strigare pretul cel mai mare
In astfel de situatii ,bej noteaza la OCPI situatia de executare silita a bunului
Pentru a preintampina situatii neplacute analizati dosarul de executare,eventual solicitati detalii la asociatia de proprietari asupra situatiei financiare a bunului dedus executari
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
ynocentta, utilizator
Cred ca deja puneti caruta inaintea cailor. Atata timp cat executarea silita nu a fost facuta cred ca va faceti probleme degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- licitatie imobil; pret madalina-larisa madalina-larisa Buna seara, am o nelamurire si as fi recunoscatoare daca ma-ti putea ajuta...am o hotarare definitiva si irevocabila la un proces(am imprumutat pe cineva cu o ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ab17 ab17 Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un imobil scos la executare silita, fiind ipotecat de catre banca in baza unui credit accesat, insa am urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Cumparare un imobil gata sa fie executat josedumi josedumi as dori sa cumpar un imobil care am auzit ca e gata sa fie executat , care sunt pasii? (vezi toată discuția)