avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcheaza in fata portii mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcheaza in fata portii mele

Buna ziua,
Sper ca ma puteti ajuta intr o problema:
Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 masini,vis a vis de mine locuiesc cu chirie de ceva vreme niste baietii si fete , au 6 ,7 masini cu acelasi nr de inamtriculare tind sa cred ca este vreo firma,putin ma intereseaza cine sunt ce fac, dar isi parcheaza masinile in fata portii mele blocand tot trotuarul inclusiv portile de acces auto, i am rugat de n ori sa numai parcheze in fata portii mele pt ca am si eu nevoie sa parchez masina si sa scot masina din curte si nici un rezultat, azi am primit drept raspuns " E spatiu public parcam unde vrem cand vrem nu ne zici tu ce sa facem suna la primarie politie tractari auto sa vz ca asa e " sau s a intamplat de n ori situatia ca la mine in poarta sa fei parcate 2 masini de ale lor iar la ei in poarta loc liber , intrebandu i de ce nu parcheaza la ei in poarta fiind loc liber au raspuns " pai parcam si noi in poarta si la tine in poarta ca avem multe masini" De foarte multe ori am iesit pe poarta si si-au parcat masinile in poarta mea desi locul din fata portii lor era liber, intreband dc nu parcheaza acolo ? au raspuns 'pai ce scrie undeva ca n am voie sa parchez aici ai acte pe trotuarul asta? e spatiu public, parchez unde vreau "
Ce pot face? mentionez ca trotoarul din fata portii mele am obligatia iarna sa dau zapada de pe trotuar ,vara sa l matur ,spal , le am si zis daca tot parchezi macar da zapada, nu yo dau la lopata si dupaia vii tu si ti pui masina.
Cui sa ma adresez am vreun drept ca pot parca yo pe trotuarul acela din fata portii mele ca mi bl;ocheaza caile de acces auto ??? Sa sun la politie,primarie,exista vreo lege cu parcarea?
Ce voi face de azi inainte poze ca mi blocheaza caile de acces si ca nu lasa un metru distanta intre gard si trotuar. Dar am dreptul sa chem politia? Se face ceva? Ce drepturi am in tara asta???? ca obligatiunii am destuleX-(
Cel mai recent răspuns: kasmyn , utilizator 15:25, 6 Februarie 2020
Am observat discutia...buna ziua! Strada pe care locuiesc e cam ingusta.masinile sunt parcate pe partea opusa noua...vecina din fata are curtea libera (tineti cont) si 2 masini 4 x 4...vi se pare normal? In conditile in care strada este full. Si-
a pus semne cu nu parcati dar ea nu are nimic in curte .este nesimtire ?exiata o lege care sa ii dea peste nas?noi nici masina nu prea putem sa o bagam in curte din cauza masinilor mari
si mie IN CONSTANTA PE STRADA NICOLAE IORGA IMI PARCHIAZA IN FATA PORTII MELE FEL DE FEL DE TEMBELII CARE SE DUC LA O PIZZARIE SI LA CLINICA SANTIS AFLATA LA 25 DE METRI DISTANTA DE MINE!!!NUMAI NESIMTITI DE SOFERI !!POLITIA TREBUIE SA PUNA MACAR UN SEMN CU PARCAREA INTERZISA!!DATORITA TREBIDATIILOR MI-A STRICAT SI YALA DE LA POARTA!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Blocare acces proprietate privata (curte) mamy_gabi mamy_gabi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa aflu cum pot sa-mi rezolv urmatoarea problema: locuiesc la curte, iar in fata portii sunt mereu parcate autoturisme, care ... (vezi toată discuția)