avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare acces proprietate privata (curte)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare acces proprietate privata (curte)

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa aflu cum pot sa-mi rezolv urmatoarea problema: locuiesc la curte, iar in fata portii sunt mereu parcate autoturisme, care imi blocheaza accesul. Mentionez ca, exista un "trotuar" (nu este amenajat), cu bordura inalta, iar conducatorii auto parcheaza langa bordura, dar in fata portii. Uneori, parcheaza "bara la bara" si nu reusesc sa ma strecor printre ei. Am facut o cerere la Primaria de domiciliu pentru montarea a doi stalpi in fata portii, dar, dupa 3 luni de zile de asteptare, au venit si mi-au spus ca nu au voie sa-mi puna acei stalpi pentru ca sunt in strada. Care sunt drepturile mele ca proprietar daca eu nu pot avea acces la locuinta proprie? Pe poarta am afisat un anunt cu "interzis parcarea", dar este ignorat total. Nu cred ca, e o solutie sa sun la politie zilnic, pentru a mi se elibera accesul. Care ar fi solutia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 19:09, 22 Mai 2015
De ce sa nu sunati zilnic la Politie pt. a constata contraventia si a aplica sanctiuni ?
Poate se plictisesc si gasesc o solutie mai buna.
Le lasati cate o notificare in geam, in cateva zile sunati si la politie. Daca ati avea numele si adresele lor, ar fi si mai bine.
Fiind domeniu public , unde nu este interzisă staționarea, din păcate, nu prea aveți ce face(de altfel nici poliția)Totul depinde de bunul simț și de respectul pe care ar trebui să-l dovedească oricine. Dar acesta lipsește cu desăvârșire, la noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta ... DanielStanS DanielStanS La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta de acces mare pentru masina. Vecinul obisnuieste sa isi lase masina pe drumul de servitute in ... (vezi toată discuția)