avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire psihica la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire psihica la locul de munca

Buna seara! Mi s-a ivit de curand o problema la locul de munca actual,in sensul ca noua D-na Director ne hartuieste psihic si moral.A preluat postul de aproape un an,deoarece Dl Director dinainte si-a dat demisia.Problema dumneai este ca noi ca si angajati ramasi nu suntem buni,nu ne facem treaba si doreste sa ne elimine pe rand,"cu perdea" pentru a-si aduce dumneaei cunostintele dansei.Doresc sa precizez faptul noi ne indeplinim ca si angajati indatorile dupa fisa postului,ba uneori facem si mai mult deoarece se dau foarte multe decizii,aproape zilnic.Nu ma deranjeaza acest lucru,insa imi doresc sa stiu cum am putea sa scapam de aceste hartuieli care sunt zilnice.Macar cui sa ne putem adresa,noi ca si angajati.Mai doresc sa precizez faptul ca,D-na Director este si o pila foarte importanta a sefilor mari din intreaga Institutie,astfel noi ca si angajati nu putem face nimic atata timp cat totul este in defavoarea noastra.Va multumesc si astept va rog frumos cateva sfaturi,pareri ori unde m-as putea indrepta.O seara buna!
Cel mai recent răspuns: aeveronica , utilizator 09:53, 18 Aprilie 2013
va trimt pe email sentinta din decembrie 2012
Buna ziua! Doresc sa va multumesc frumos amandurora pentru raspunsurile prompte pe care mi le-ati dat.Sincera sa fiu,ca si o concluzie a celor citite mai sus,mi-am dat seama ca sunt prea mica in fata unor oameni prea "mari" si ca tot ceeqa ce conteaza sunt "pilele",Din pacate am ajuns o tara de rasul intregii Europe si nu numai.Politicile standard pe care le afiseaza unele "autoritati" nu se mai rezuma doar la politici ci mai degraba se incalca foarte multe amendamente iar noi...numai ca nu avem :"catuse"...in rest...ramanem doar cu incarcatura pe care o avem...va multumesc foarte mult pentru ajutorul dat si va doresc mult succes in ceea ce intreprindeti!
Va rog cineva sa ma ajuteeee!! Suntem in continuare hartuiti prin diverse acuze si cuvinte jicnitoare(nu verbale,ci se lasa de inteles...) nu stiu cum sa procedez...efectiv simt ca nu mai pot...
incepeti sa va strangeti probe: inregistrari audio/video - cat se poate, mailuri etc etc, sarcini si decizii suplimentare de lucru...cand sunt cat de cat suficiente ca sa puteti dovedi ceea ce sustineti, tot cu "urme" =inregistrare etc, incercati sa o provocati pe dna director sa-si exprime "pe sleau" intentiile
cu toate probele adunate, incepeti sa parcurgeti pasii pe care i-a descris dl freeelis
totul va dura si va va consuma psihic, deci multa putere si rabdare
v-am spus, idealul ar fi sa fiti mai multi, ca sa nu fiti dvs avuzata ca " vi se pare"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz fizic la locul de munca crisspwi crisspwi as dori sa stiu ce masuri legale se pot lua in cazul in care un superior te abuzeaza fizic la locul de munca in sensul in care pune mana pe tine si trage de ... (vezi toată discuția)
Despre hartuirea morala la locul de munca albu_ionel2002 albu_ionel2002 Buna ziua Doresc sa stiu despre hartuirea morala la locul e munca cum putem sa punem capat ... (vezi toată discuția)
Hartuire? tabibita tabibita In institutia noastra exista un sef de serviciu administrativ care ne fotografiaza gunoiul, inregistreaza pe ascuns conversatiile cu un reportofon, emite ... (vezi toată discuția)