avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune- reclamantul a decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune- reclamantul a decedat

tatal meu a deschis un dosar la judecatorie ptr iesire din indiviziune de pe certificatul de mostenitor in urma decesului mamei si eliberare act de proprietate pe imobil. Pana sa se rezolve dosarul, tatal (reclamantul) a decedat, mai putem continua pe acelasi dosar sa cerem eliberarea actului de proprietate, deoarece taxele judiciare sunt platite si n-am vrea sa le pierdem? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: neagu ctin , utilizator 21:03, 28 Martie 2013
În mod normal în cazul decesului uneia dintre părţi sunt introdus-o în cauza moştenitorii, în cazul dvs dvs deja aveţi calitatea de pârâţi, nu puteţi deci sa fiţi şi reclamanţi, în acelaşi timp.
puteti sa fiti mai clar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune cristinah cristinah Am mostenit 1/2 dintr-un teren agricol aflat in Jud. Vaslui aflat in indiviziune. Coproprietarul este decedat, are 2 copii care se afla in in strainatate de ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune alemeraa alemeraa Buna seara In anul 1968 bunicul meu impreuna cu o alta ruda au cumparat impreuna un teren si o casa avand fiecare o cota de 1/2. Dupa decesul bunicilor s-a ... (vezi toată discuția)
Donatie Leordeanu Leordeanu Am vandut unei surori un imobil primit in donatie de la mama noastra (tatal decedat),vanzarea am facuto dupa moartea mamei si dupa ce am solicitat act de ... (vezi toată discuția)