avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recurs pierdut - plangere contraventionala, alte cai ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recurs pierdut - plangere contraventionala, alte cai de atac

Buna ziua,
As dori sa stiu daca mai exista cale de atac la o plangere contraventionala castigata la judecatorie si pierduta la recurs.Dupa Tribunal se mai poate face o alta cale de atac?
Va multumesc si astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 11:22, 28 Martie 2013
nu mai puteti face nimic, hotararea este definitiva, va trebui sa achitati amenda si sa suportati eventual si celelalte consecinte.
Nu mai exista nici o cale de atac.
Nici contestatia in anulare nu poate fi facuta?
Cod Procedura Civila: "Contestatia in anulare,
Reglementata in art. 317-21 Cod procedura civila, aceasta cale extraordinara de atac este acel mijloc procedural care poate fi exercitata impotriva hotararilor irevocabile conform art. 317, sau impotriva hotararilor instantelor de recurs cand solutia data in recurs este rezultatul unei greseli materiale sau cand instanta, respingand recursul sau admitandu-l numai in parte, a omis din greseala sa cerceteze vreunul dintre motivele de modificare sau de casare. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac leusan leusan Cate cai de atac se pot exercita int-un proces civil, (anulare pr verbal de contraventie).? (vezi toată discuția)
Contestatie ContSters30487 ContSters30487 nu prea am motive de contestatie in anulare, as zice ca mai multe motive am la revizuire. Ce spuneti as putea sa ma folosesc la contestatie , de aplicarea ... (vezi toată discuția)
Motive contestatie in anulare TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, De curand am pierdut un proces de granituire in recurs (apel recalificat recurs) si intentionez sa depun contestatie in anulare. Ma bazez in ... (vezi toată discuția)