avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 P.F.A. - Administrator imobile - cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

P.F.A. - Administrator imobile - cod CAEN

Buna ziua,
Doresc infiintarea unui PFA pentru un administrator de bloc/imobile. Am identificat ca si cod caen potrivit activitatii principale: 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract. Ce activitati conexe as mai putea autoriza, in directa conexiune cu atributiile pe care le are un administrator de imobile? E corecta incadrarea activitatii pri
Stiti cumva si costurile infiintarii unui PFA in conditiile autorizarii unor activitati pe teren/la beneficiari + la sediul social (unde banuiesc ca, facand calculele pt cheltuielile de bloc, trebuie autorizata activitatea principala)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 10:05, 29 Martie 2013
Costurile pentru infiintarea PFA nu depasesc 300 ron. Codul 6832 este cel corect pentru activitatea care urmeaza sa o desfasurati. Puteti sa inscrieti ca obiect secundar 6820.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen arendare Florian_topo Florian_topo Buna ziua. O societate comerciala doreste sa arendeze un teren, codul caen principal al societati este 6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii ... (vezi toată discuția)
Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pfa mroby mroby Buna seara, As avea o intrebare in ceea ce priveste infiintarea unui PFA. As dorii sa infiintez un PFA avand ca obiect de activitate administrarea de ... (vezi toată discuția)