avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Apa plata cu reziduri achizitionata in hipermarket
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Apa plata cu reziduri achizitionata in hipermarket

Buna ziua,am cumparat de la un hipermarcket apa plata si am sesizat depuneri pe fundul sticlei.Am sunat la numarul de telefon de pe sticla si mi-au zis ca sa revin sa dau datele de pe bonul fiscal ca altfel nu imi poate inregistra reclamatia si in aceasta situatie voi fi despagubita cu suma aferenta sau cu un alt produs,problema este ca am dat si fetitei mele de 1 an si 3 luni din aceasta apa.
Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:48, 4 Aprilie 2013
OPC direct... [ link extern ] /

Nu i lasati sa scape asa usor. Ceea ce ziceti dvs poate fi foarte grav ( cine stie ce este acolo in sticla)
Luati sticla si faceti o reclamatie la OPC. Daca sunt compusi chimici, puteti si sa-i dati in judecata si sa castigati o gramada de bani... Sunt multi avocati pe site ul acesta, intrebati-i pe ei detaliile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site care vinde parfumuri false lechauve lechauve Sunt victor dobrescu din ploiesti. Am facut prostia sa comand pe site-ul aromamea.com un parfum la un pret mai mic decat in magazine. Dupa ce mi-a sosit prin ... (vezi toată discuția)
Reclamatie acvariu spart LuceNera LuceNera Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Detin un magazin online si am primit o comanda pentru un acvariu. Am livrat acvariul ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)