avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare autoturism

Salut. Vreau sa aflu si eu un raspuns cat mai sigur pt urmatoarea situatie: cumpar de la un amic o masina , fac actul de vz-cumparare , dar vreau ca masina sa ramana pe numele lui pt a nu mai plati tot felul de taxe. Vreau sa stiu la ce riscuri ma expun .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: pmarian1980 , utilizator 11:22, 29 Martie 2013
masina e inmatriculata in tara, pe numele prietenului meu.
Mi-a mai zis cineva ca pot sa fac contract de v-c si sa-l reinnoiesc la fiecare 30 zile , pana nu o sa mai fie valabila taxa de mediu si o sa pot sa inmatriculez masina pe numele meu.
Exista si varianta asta? Adica e vreun notar dispus sa faca asa ceva ? E legal?

Multumesc mult pt raspunsuri
Daca vrei sa te complici,e treaba ta.
Nu stiu daca se poate face reanoire la fiecare 30 zile,dar ai idee cate drumuri,cat timp,si la cate cozi trebuie sa stai ptr. a face reanoirea lunara?
Si daca taxa de mediu va fi valabila mereu ?

Bun,faci ce crezi ca-i mai bine.....eu nu mai comentez.
Poate sa comenteze si altii. Succes.
Merci pt sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto de la o pf care nu e proprietar in acte-ajutor!!! claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua, Am achizitionat recent o masina facand act de v-c cu persoana respectiva dar aceasta nu e proprietar in acte..... Situatia e asa: -masina a fost ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina iulia.s iulia.s Problema mea sta in felul urmator: vreau sa cumpar o masina pentru sora mea, care momentan este in strainatate si se intoarce cam in 2 saptamani. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)