avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii limite minime si maxime pt. salariu ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

limite minime si maxime pt. salariu ?

care sunt limitele minime si maxime pt.salariul brut pt. un director adjunct, personal contractual, intr-o institutie publica de cultura la data de 31.08.2012 sidupa data de 01.12.2012 ?

cum se calculeaza salariul acestuia ?
de la ce baza (ca si salariu ) se porneste ?
Cel mai recent răspuns: cristiannegru , utilizator 22:19, 29 Martie 2013
stiu ca pentru directorul general noi ne raportam la salariul secretarului de stat, nu poate sa-l depaseasca. ma gandesc ca adjunctul implicit trebuie sa aiba mai putin sau maxim la fel.
nu se ia ca baza salariul pt. un jurist ? ( directorul adjunct are studii juridice )
nu stiu ce salariu are un secretar de stat.
potrivit carui articol de lege ? puteti sa imispuneti si mie ?
va spun maine exact de la serviciu...ati zis ca este vorba de o institutie publica si eu va spuneam maximul la care ajunge...mininum este 750 de lei.
Verificati Ordonanta 79/2008.
am citit ordonanta. In ea se spune despre director general, nu director adjunct si se refera doar la societati comerciale, ...

in cazul meu directorul adjunct este angajat la o institutie publica si este personal contractual. De aceea, acesta nu are un contract de management, ci are un contract individual de munca la fel ca si oricare alt salariat.
Aici este problema, ca nu stiu de la ce salariu sa pornesc, cum sa-i calculez salariul brut.

Alte discuții în legătură

Cum calculez diferentele salariale in baza hotararii judecatoresti ? cristiannegru cristiannegru In hotararea judecatoreasca se spune: - se va acorda salariul brut de 3744 lei in loc de 2406 lei, incepand cu 31.08.2012 ( data angajarii ). - se va plati ... (vezi toată discuția)
Sector bugetar - calcul salariu mir452 mir452 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si sa-mi acordati un sfat juridic in problema de serviciu prezentata de mine: - potrivit carui articol de lege se ... (vezi toată discuția)
Cum calculez pt. salariat ? cristiannegru cristiannegru In hotararea judecatoreasca se spune: - se va acorda salariul brut de 3744 lei in loc d 2406 lei, incepand cu 31.08.2012 ( data angajarii ). - se va plati ... (vezi toată discuția)