avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Buna seara. Am o rugaminte la dumneavoastra si va rog sa imi raspundeti. Sunt casatorit si am o fetita minora de un an, vreau sa divortez si stiu daca mi se va acorda custodia fetitei. eu consider ca mama nu va putea avea grija de ea deoarece nu are nici un venit sa se poata intretine nici ea si nici pe fata, iar conditile nu sunt favorabile pentru crestere unui copil. Ce ar trebui sa fac pentru a optine custodia minorului. Eu muncesc si indemnizatia pentru cresterea copilului e pe numele meu deoarece mama nu a lucrat niciodata si nu lucreza nici in prezent. Multumesc
Majoritatea lucrurilor din casa sunt bunurile mele personale. Stam imreuna in aceleas conditi deoarece ea nu doreste sa se mute.
Daca dovedesc la divort ca am cele mai bune conditi pentru cresterea copilului si are cine sa o ingrijeasca cat timp eu sunt la servici. Cum ar fi camera copilului, baie si ai pot oferi tot ce este necesar si are nevoie un copil. As putea primi custodia copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor Alina2213 Alina2213 Buna. am nevoie de sfaturi si indrumari va rog sa ma ajutati. Am 20 de ani sunt casatorita si am o fetita de un an. Casatoria noastra este un esec si sotul ... (vezi toată discuția)
Custodie minor reborn reborn Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi de custodie manyyy manyyy Buna ziua! Sunt divortat iar mama fetitei mele a primit custodia copilului. Din anumite aspecte nu am fost prezent la divort, deci nu am un program de vizita. ... (vezi toată discuția)