Buna ziua! Va supun atentiei urmatorul caz pentru care doresc ajutor. Am fost data afara de la serviciu prin desfiintarea postului atat eu cat si colega mea. Numai ca dupa expirarea preavizului pe colega mea au chemat-o inapoi sa munceasca. Mentionez ca aceasta concediere a fost ca urmare ca am dat firma in judecata deoarece am cumparat o masina de la ei si nu au vrut sa mi-o dea.
Daca ii dau in judecata pentru faptul ca pe mine nu m-au primit inapoi si pe colega mea da intru-cat concedierea mea a fost facuta in mod rau voit intentionat din cauza procesului, am sanse sa castig?
Mai mentionez ca aveam si contracte in derulare si colega mea nu si mai mult decat atat, am numeroase mailuri prin care propuneam tot felul de business planuri iar colega mea, cea care a fost primita inapoi nu detine vreo initiativa. Multumesc!
Angajatorul este indreptatit sa stabileasca persoanele care urmeaza a fi concediate .. problema renuntarii la concedierea unei persoane poate fi pusa si sub forma ca din cele doua posturi , doar unul trebuie sa fie desfiintat , iar celalalt pastrat ..
Dvs aveti posibilittaea de a ataca in instanta decizia de concediere in termen de 45 de zile de la data comunicariii la Tribunalul in raza caruia aveti locul de munca sau domiciliul. Pentru actiune nu se plateste taxe judiciare.
Nimeni nu va poate spune ce sanse aveti de casig sau de pierdere ...