avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... SE POATE RECALCULA PENSIA?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

SE POATE RECALCULA PENSIA?

Buna ziua,
La calculul pensiei nu au fost luate in considerare sumele aferente acordului global din perioada 1972-1997.
Ce trebuie ar trebui sa fac concret pentru a obtine recalcularea pensiei?
Precizez ca institutul de proiectari unde am lucrat in toata aceasta perioada nu mai exista.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:25, 30 Martie 2013
Adeverintele se intocmesc de catre angajatori,sau detinatorii de arhiva numai pe baza documentelor, verificabile.
Daca obtineti o astfel de adeverina,casa locala nu va recalculeaza pensia.
Pensia in acest caz,va fi recalculata,doar in urma unei hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am lucrat in perioada 22.03.1982 - 30.09.1993 la i.i.r.u.c. ... uca2015 uca2015 Buna ziua Am lucrat in perioada 22.03.1982 - 30.09.1993 la I.I.R.U.C. Bucuresti. Deoarece aceasta societate de stat a intrat in insolventa si in cartea de ... (vezi toată discuția)
Eliberarea de adeverinte neconforme cu adevarul pentru pensie vasilesolomon57 vasilesolomon57 In perioada anilor 1972-1974 am urmat cursurile sc.prof. de ucenicie la locul de munc La solicitarea fostilor ucenici privind eliberarea de adeverinte din ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie ssimona74 ssimona74 Buna seara, Am o nelamurire referitoare la recalcularea pensiei tatalui meu si as fi foarte bucuroasa daca m-ar ajuta cineva . Tatal meu a depus la Casa de ... (vezi toată discuția)