avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultatea nu-mi gaseste situatia din anul I
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultatea nu-mi gaseste situatia din anul I

Buna ziua,
am absolvit cursurile unei universitati din bucuresti fara a sustine examenul de licenta. Anul trecut am cerut la secretariatul facultatii informatii asupra situatie mele deoarece intentionez sa sustin acum examenul de licenta. Raspunsul facultatii este acela ca nu se gaseste situatia mea din anul I ....dar ca anul II,III si IV sunt complete ( cu toate examenele sustinute).
Solutia Universitatii: refacerea examenelor din anul I !!!!
Este corecta aceasta procedura? Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc mult!
Exact!!! Eu nu am fost singura din acel an scolar, trebuie sa existe un catalog/registru al clasei.
Oricum eu sunt sigura ca am sustinut toate examenele cum rezulta si din carnetul meu de student!

[Interventie moderator - pentru a evita incarcarea forumului, va rog sa nu mai citati postarile anterioare, ale utilizatorilor- multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2013
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate lua somaj fara licenta luata? mardorisian mardorisian mi s-a eliberat adeverinta in care se spune ca am absolvit cursurile facultatii, si ca nu am sustinut examenul de licenta, dar pe ea nu e trecuta luna ... (vezi toată discuția)
Licenta mihai lupu mihai lupu Buna ziua, In ultimul an de facultate, 2008, sistemul vechi (nu Bolognia), am avut un obiect numit practica de licenta. Profesorul meu de licenta a ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)