avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plati anticipate la CAS pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plati anticipate la CAS pentru PFA

Situatie: PFA infiintat in iulie 2012 fara venituri pana la ora actuala
Mi s-a spus ca singura obligatie va fi sa completez Declaratia 220 pana la 25 mai 2013 si daca nu am venituri nu am nicio obligatie financiara.

Astazi am aflat ca am de facut plati anticipate pentru PFA si ca trebuiau achitate pana 25 martie 2013!

Pot sa fac ceva legat de acest aspect? Pot alege sa nu platesc aceasta plata?Imi amintesc ca nu am ales plata anticipata. Oricum urmeaza sa inchid PFA-ul! Dar ce fac cu suma pe care trebuie sa o platesc care oricum este anticipata - adica ar trebui sa-mi dea banii inapoi?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:07, 29 Martie 2013
Daca tot doriti sa radiati pfa-ul, mergeti foarte repede la Registrul comertului cu actele de la inregsitrarea pfa, apoi la administratia financiara unde veti afla care sunt restantele de platit si vi se va face si ultima decizie de impunere daca e cazul. Daca nu platiti totul la zi nu va da voie sa radiati.
Va multumesc. Aveti idee cam cat costa radierea unui PFA?
Va costa maxim 100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa - am platit impozit, se poate recupera ? ionutpo ionutpo Salut, Am nevoie de sfatul vostru: Am, sau mai bine spus, aveam un PFA cu norma de venit, consultanta si furnizare de alte produse software. Am fost ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu pfa marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in luna septembrie 2008. Din cauza anumitor probleme am inchis o in iunie 2009. Am platit suma aferenta venitului ... (vezi toată discuția)