avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salar prin act aditional fara ca eu sa stiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salar prin act aditional fara ca eu sa stiu

Buna ziua,
Mi-am depus actele pentru pensionare si am observat pe adeverinta de la locul de munca, ca prin act aditional mi s-a micsorat salariul in urma cu 2 ani, fara ca eu sa fiu anuntata sau sa semnez ceva. Mentionez ca pe card eu am primit in continuare aceeasi suma de bani.
Ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:50, 1 Aprilie 2013
Va trebui sa va judecati cu fostul angajator pentru a se restabili dreptul dvs subiectiv incalcat .
Multumesc pentru raspuns
nu vi se poate modifica salariul prin act adtional fara ca dvs sa stiti:O
actul adtional trebuie semnat de ambele parti...deci si de dvs.
daca nu e semnatura dvs, atunci e caz penal si va trebui sa informati organele de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul mi-a micsorat salariul dupa 2 luni pe motiv ca oferta initiala a fost o eroare. mai mult, acum imi cere si banii platiti initial inapoi bouguss2001 bouguss2001 Buna ziua, Sunt angajat din mai 2012, am primit 2 salarii (pe mai si iunie 2012) conform contractului semnat la angajare. Saptamana trecuta (deci dupa ... (vezi toată discuția)
Micsoarare salariu geo_best84 geo_best84 Am si eu o intrebare: din momentul in care semnez actul aditional prin care \"sunt\" de acord cu trecerea de la functia de Manager de zona la cea de ... (vezi toată discuția)
Reducere de salariu fara modificarea cim veterin veterin Angajatorul a hotarat ca, din cauza situatiei actuale din economie, sa ne reduca salariul cu 20%. In acest sens a emis un document prin care ni se cere sa ... (vezi toată discuția)