avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... daune interese
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

daune interese

Doua soc. comerciale am inchiriat un spatiu comercial de la o asociatie de proprietari cu un contract de inchiriere semnat de partile mai sus mentionate iar acum administratorul asoc. de proprietari ne cere la modul continuu rezilierea contractului desi asoc. de propr de la care am inchiriat acest spatiu este in litigiu cu asoc. de propr vecina care pretinde ca acest spatiu este spatiu comun De fapt. pe mine ma intereseaza sa cer daune comerciale administratorului ptr ca ne tulbura activitatile economice atat in spatiul inchiriat de la asociatie cat si in cel in care ne desfasuram propriu zis activitatea comerciala situat in aceeasi scara.Va rog sa ma sfatuiti daca e posibil, ce trebuie sa fac asa incat sa-mi apar investitia pe care am suportat-o pe cheltuiala mea proprie in beneficiul asociatiei de proprietari .Mentionez ca in contract este stipulata clauza ptr daune interese si ca acest spatiu l-am inchiriat liber de sarcini ori procese.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:25, 23 Februarie 2009
in primul rand vedeti ce stipuleaza contractul si evident ca puteti cere recuperarea investitilor facute plus daune pt perturbarea activitatii.
Ne puteti spune ce presupune asta si in ce valoare putem solicita daune si careia dintre asociatiile aflate in acest conflict?
Contractul de inchiriere stipuleaza clauze pentru tulburarea activitatii si daune interese Pana in momentul de fata le-am trimis o notificare prin care le-am adus la cunostinta ca incetam plata chiriei pana la solutionarea litigiilor.Ce alte demersuri trebuie sa mai facem?
nu pot spune cuantumul ca nu stiu bine speta.
adresati-va unui avocat pt. o consultatie juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune posesorie Iovanca Iovanca Buna ziua, Am urmatoarea situatie: O soc. comerciala inchiriaza altei soc.com. un spatiu comercial. Soc. chiriasa nu plateste chiria timp de cateva luni, iar ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)
Clauze contract de inchiriere Stefborhan1981 Stefborhan1981 Buna ziua, Voi incheia un contract de inchiriere spatiu comercial. Doresc sa includ in cadrul contractului o clauza speciala, care sa ma protejeze si sa imi ... (vezi toată discuția)