Doua soc. comerciale am inchiriat un spatiu comercial de la o asociatie de proprietari cu un contract de inchiriere semnat de partile mai sus mentionate iar acum administratorul asoc. de proprietari ne cere la modul continuu rezilierea contractului desi asoc. de propr de la care am inchiriat acest spatiu este in litigiu cu asoc. de propr vecina care pretinde ca acest spatiu este spatiu comun De fapt. pe mine ma intereseaza sa cer daune comerciale administratorului ptr ca ne tulbura activitatile economice atat in spatiul inchiriat de la asociatie cat si in cel in care ne desfasuram propriu zis activitatea comerciala situat in aceeasi scara.Va rog sa ma sfatuiti daca e posibil, ce trebuie sa fac asa incat sa-mi apar investitia pe care am suportat-o pe cheltuiala mea proprie in beneficiul asociatiei de proprietari .Mentionez ca in contract este stipulata clauza ptr daune interese si ca acest spatiu l-am inchiriat liber de sarcini ori procese.
Ne puteti spune ce presupune asta si in ce valoare putem solicita daune si careia dintre asociatiile aflate in acest conflict?
Contractul de inchiriere stipuleaza clauze pentru tulburarea activitatii si daune interese Pana in momentul de fata le-am trimis o notificare prin care le-am adus la cunostinta ca incetam plata chiriei pana la solutionarea litigiilor.Ce alte demersuri trebuie sa mai facem?
Actiune posesorie
Iovanca
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: O soc. comerciala inchiriaza altei soc.com. un spatiu comercial. Soc. chiriasa nu plateste chiria timp de cateva luni, iar ... (vezi toată discuția)