avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri Cadou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri Cadou

Buna Ziua!
Am si eu o intrebare, nu de mult am dat demisia, inainte de asta am primit bonuri cadou de Paste, am semnat ca am preluat si sunt la mine, insa dupa demisie, angajatorul cere inapoi bonurile, prima cauza fiind ca nu am lucrat acolo minim un an si nu am dreptul la ele, cea ce nu-i adevarat ca a trecut un an de mult, si al doilea era ca am dat demisia inaintea Pastelui, totodata inainte de asta toata lumea a primit si a semnat pt bonurile cadou. Acuma vor inapoi, si daca nu-l dau im scad din salariu. Asa consider ca asa cum fost colegii mei au, am si eu dreptul la aceste bonuri. Cum este posibil si cum pot sa ma apar conform legii?

Va multumsec pt ajutor!

Cu Stima, fost angajat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 30 Martie 2013
Ce este prevazut in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului cu privire la acordarea de tichete cadou ? ... altfel spus, care sunt conditiile in care se acorda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa arianadana arianadana As avea o intrebare. Am lucrat la o institutie de stat bugetara pana in data de 15 februarie. Acum cu ocazia sarbatorilor s-au primit bonuri pe lunile ianuarie ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)
Bonuri cadou ioana2525 ioana2525 Am o prietena care lucreaza in cadrul unei firme de vanzari. Pana acum lua procentul din vanzari in bonuri cadou (ceea ce era f. avantajos pt ea...). I s a ... (vezi toată discuția)