Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine niste adeverinte pentru:ore suplimentare, grupa de munca, spor de lucru in conditii toxice, spor de noapte,pana in anul 2000, avand in vedere ca firmele la care a lucrat sora mea nu mai exista( s-au desfiintat pana in anul 2010). Punand anumite intrebari diverselor persoane, sora mea a aflat ca trebuie sa sune la un nr. de telefon de la Braila, a primit un nr, de cont, in care sa vireze 600 lei si apoi o sa primeasca documentele. Persoana de la celalalt capat al firului nu a vrut sa spuna cum se numeste societatea pe care o reprezinta. Deci in concluzie cui trebuie sa se adreseze pentru documente?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns. Sora mea a lucrat in conditii grele ( la slaif- foarte mult praf, la presa si masini de turnat clei si alti adezivi- temperatura mare si substante toxice), dar in cartea de munca este mentionat doar" tamplar". Altor colegi care au solicitat adeverinte la grupa de munca li s-a scris " lucru in conditii grele" si atat. Este posibil ca cei de acolo sa nu cunoasca de fapt activitatea din domeniul prelucrarii lemnului sau cei de la salarizare sa nu fi specificat sporuri pentru aceste activitati in statul de plata de la acea perioada.
Am gasit la registrul comertului din judet, ca firma nu este desfiintata ci transferata in alt judet. M-am adresat camerei de comert de acolo si pentru ami da adresa am platit o suma de bani, iar acum urmeaza sa ma adresez firmei pentru a solicita documentele. Va voi tine la curent. Multumesc