avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Serviciu probatiune - modalitate legala pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Serviciu probatiune - modalitate legala pentru neprezentare

Buna seara,
un prieten, acum 5 ani a savarsit o fapta penala si am primit ca pedeapsa 3 ani inchisoare cu suspendare si amenda contraventionala + timp de 5 ani sa merga la serviciul de probatiune. A fost timp de 4 ani la serviciul de probatioune si a respectat toate regulile impuse. Intrebarea mea este daca se poate face ceva sa scape de ultimul an de mers la serviciul de probatiune si sa aiba un cazier curat, pentru ca fapta apare in cazier si e impiedicat sa evolueze pe plan profesional din aceasta cauza. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristinadante , utilizator 03:25, 19 Iulie 2023
Salut .am fost condamnat cu suspendare la 2 ani ..Si cu zile in folosul comuntati si semnat la 3 luni .in timp ce sint in spania cu lucru si rezidență.

Intrebarea mea IESTE daca sunt in concediu medical. Si pot dovedi .nu se poate amâna data de prezentare ?
Ai rezolvat ceva cu ei? Sunt cam in aceeasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca Maress Maress Buna ziua, Pe 2 Noiembrie imi expira o suspendare de 2 ani, am inteles de la serviciul de probatiune ca dupa aceasta data pot cere reabilitarea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o problema am fost condamnat la 2 ani si 8 luni ... speedy55679 speedy55679 Buna seara Am o problema Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni cu suspendare sub supraveghere Ultima instanta Curtea Militara Intrebare...cand pot sterge ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept vechiul cod penal.am fost condamnat la ... lazar 11 lazar 11 Reabilitarea de drept vechiul cod penal.am fost condamnat la 3 Ani cu suspendare sub supraveghere in anul 2011 defintiva in anul 2020 am primit o adeverinta ... (vezi toată discuția)