avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere srl

Cum as putea inchide un srl daca unul dintre asociati a decedat si nu pot da de mostenitori. Cei de la Registrul Comertului mi-au spus ca nu au ce face pana nu am un certificat de mostenitor. Am incercat sa dau de mostenitor, prin adrese la ultimul domiciliu, la politie, inca o adresa la domiciliul care mi l-a dat politia!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 15:47, 25 Februarie 2009
Eu as face adresa la primarie sa vad daca s-a dezbatut mostenirea si apoi la politie pentru aflarea domiciliului mostenitorilor.
ghola a scris:

Eu as face adresa la primarie sa vad daca s-a dezbatut mostenirea si apoi la politie pentru aflarea domiciliului mostenitorilor.

La politie am facut adresa, mi-au raspuns si am trimis o adresa la domiciliul indicat de ei. Si daca fac adresa la primarie si-mi raspund, dupa asta ce fac, cu toate adresele ?
Mai puteti afla si de la Camera Notarilor Publici, daca s-a deschis o succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale doinafl doinafl Sunt asociat intr-un SRL cu 30%, persoana care detinea 70% si era totodata administratorul societatii a decedat. As dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a ... (vezi toată discuția)
Vrem sa inchidem o societate Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am vrea sa inchidem o societate comerciala, SRL, pentru ca nu mai este profitabila! Problema cu care ne confruntam este ca sunt 4 asociati, actul aditional ... (vezi toată discuția)
Deces asociat si administrator Loredana_84 Loredana_84 In cadrul unui SRL, unul dintre asociati, care avea si calitatea de administrator a decedat. S-a facut succesiunea dupa moartea acestuia. Partile sociale ale ... (vezi toată discuția)