avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto la vanzarea autoturismului in Romania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto la vanzarea autoturismului in Romania

Buna ziua asi dori sa stiu urmatorul lucru. Am inmatriculat masina in 2010 in toamna dupa care am depus o cerere la finante unde sa calculat diferenta dintre taxa care era in 2010 cu aceea dinainte de 2007 si desigur era mai mare cea din 2010 adica am platit 6200 de lei. Toate bune si frumoase dupa depunerea cererii am primit inapoi 1500 de lei aceasta actiune nu a fost una aplicata in instanta. Acuma intrebarea mea ar fi, PERSOANA CARE IA MASINA DE LA MINE MAI TREBUIE SA PLATEASCA ACEASTA TAXA?????? Eu din cate am inteles aceasta procedura se aplica doar masinilor inmatriculate inainte de 2007 :( . Astept un raspuns ,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 15:10, 31 Martie 2013
Trebuie sa scoateţi adeverinţă de la fisc ca a fost plătită taxa, nu va plati noul dobanditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto frozenflower_21 frozenflower_21 Am cumparat o masina noua in 2010 si am platit taxa de poluare.se poate recupera ceva din aceasta?Cei de la fisc spun ca nu am nimic de primit deoarece dupa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de inmatriculare opreadragos opreadragos Am si eu o intrebare, am o masina adusa din germania, inmatriculata in romania in anul 2008 la o valoare foarte mare a taxei de inmatriculare. In 2009 taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobânda la taxa speciala de prima înmatriculare floreaionelm floreaionelm În iulie 2007 am plătit pentru un autoturism pe care mi l-am adus din Germania taxă de primă înmatriculare în cuantum de 5728 lei. În anul 2010, luna ... (vezi toată discuția)