avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... consum de gaze nejustificat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

consum de gaze nejustificat

:)buna ziua, as dori sa inteleg cum se poate justifica un consum de gaze (pe una din scarile blocului), dublu fata de celelalte scari? ex.: la o scara consumul gaze totalizeaza 345 Lei, iar la o alta scara consumul este de 800 Lei. persoane de pe respectiva scara ( 800 Lei ), spun ca un ap. ar avea montata o centrala termica, dar nu este montat nici un contoar de gaze in dreptul ap. respectiv. cine trebuie sa controleze acest aspect, avand in vedere ca acest fapt dateaza de mai multe luni? oare administratorul nu observa acest consum exagerat, sau este un "bonus" pt. ap. in cauza? va multumesc
Cel mai recent răspuns: chipurici , utilizator 18:33, 1 Aprilie 2013
referitor la raspunsul lui elga50, scuze pt intarziere... asta banuiam si eu, ca cineva s-a racordat la conducta de gaze, sau este un "bonus"al administratorului, deoarece nu-mi vine a crede ca nu ar fi observat aceasta diferenta. Mai mult, am descoperit la o alta sc. un consum de 1225 Lei, efectiv nu stiu ce sa mai cred. Tot la sc. asta, in luna dec. 2012, era trecuta suma de 81,31 Lei la consum gaze, iar sc. are 74 persoane. nu reusesc sa inteleg cum in dec. are doar 81,31,Lei, iar in feb. 2013, 1225 Lei.:O
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
chipurici, utilizator
pt. Adriantot, toata stima, dar nu cred ca trebuie anuntati, duminica este reprogramata sedinta de AG, unde speram sa scapam de ei, impreuna cu cenzor si comitet. Am mai vb. despre ei ca sunt mama in comitet si fiica cenzor...un alt membru al comitetului nu este proprietar, si totusi... se poate daca este agreat de presedinte. Aici este un fel de feuda a presedintelui, cine este de partea lui, mai prinde cate o " frimitura"...De aceea incerc sa le fac o "surpriza" in sedinta de AG. Va multumesc oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul consum de gaze florentinazara florentinazara Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari și doresc să știu dacă este legal ca proprietarii de apartamente care nu au contoar de ... (vezi toată discuția)
Calcul pausal... si nu exista asociatie de propietari istanmoni istanmoni Dragi oameni buni, M-am mutat de curand (1 oct 2010) intr-un bloc cu 2 scari si cu cate 6 apartamente pe scara (deci in total 12 apartamente). Blocul are 2 ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)